Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Oefentoto 2: Nederland-Canada

Beste vrienden en vriendinnen van Toto Arie,

De klok tikt onverbiddelijk door…. je hebt nog ongeveer 170 uur voordat het doek valt en de deadline voor het inleveren van je 350 antwoorden verstrijkt. Dinsdag 11 juni om 23.59 uur.
Een mooi weekend om in te vullen in het vooruitzicht dus…. Een weekend waarin je badend in het zweet wakker zult worden van Georgische rugnummers en Albanese kaartenpakkers. Een reden te meer om nog even je totokennis te toetsen met onze laatste oefentoto. En de regerend Europees Kampioen Joost Buma kan je na afgelopen zaterdag uit eigen ervaring vertellen dat meespelen kan lonen ……. Het totoseizoen van Joost is al voor een groot deel geslaagd. Nu die bokaal nog voor de 2e keer pakken straks op 14 juli……. 😉

Laatste oefentoto? We spelen volgende week maandag toch ook nog tegen IJsland, hoor ik jullie denken? Nee, vrienden, Toto Arie neemt jullie tegen jezelf in bescherming. Die avond hebben jullie keihard nodig om je door alle nog openstaande rugnummervragen heen te worstelen teneinde die keiharde deadline op dinsdagavond te kunnen halen. Dus helemaal geen tijd voor welke vorm van oefentoto dan ook.

Donderdag 6 juni om 20.45 uur
Nederland-Canada

De spelregels zijn weer heel erg simpel: hier onder vind je 12 vragen waarmee je per vraag punten kunt verdienen. Degene met de meeste punten totaal wint de ‘pot’. Bij gelijk eindigen gelden de spelregels zoals vermeld in het reglement op www.totoarie.nl bij een wedstrijdprijs (bij het criterium over de vragen met speling, kijken we eerst naar vraag 12, daarna eventueel nog naar vraag 11).

De inleg is € 5 per persoon. Na afloop maak ik de winnaar en zijn/haar banknummer bekend en iedereen die donderdag meespeelt maakt vervolgens gewoon sportief € 5 over naar de winnaar.

Hoe doe je mee? Ook heel simpel. Stuur een mail met je 12 antwoorden naar eriknaaktgeboren@hotmail.com. Als je dat makkelijker vind, mag je ze ook appen naar 06-13668391.
Let op: de uiterste deadline van inzenden is donderdag a.s. om 19.00 uur en geen minuut later.

Daar gaan we. Prettige wedstrijd wederom.

Nederland-Canada

1 – ruststand (2 pnt)
2 – eindstand (5 pnt)
3 – hoeveel strafschoppen worden er gegeven? (1 pnt)
4 – hoeveel doelpuntenmakers spelen NIET de hele wedstrijd? (1 pnt)
5 – hoeveel gele kaarten worden er in totaal gegeven? (2 pnt)
6 – geef de naam van een Oranje speler die uitvalt (2 pnt)
7 – geef de naam van een Oranje speler die invalt (2 pnt)
8 – geef de naam van de laatste doelpuntenmaker (3 pnt)
9 – noem de naam van een Oranje basisspeler (geen keeper) die geen moment aanvoerder is, die niet scoort, die geen gele of rode kaart krijgt en die niet gewisseld wordt (3 pnt)
10 – hoeveel Oranje spelers die NIET in de eredivisie spelen komen er in actie? (4 pnt)
11 – wat is de som van de rugnummers van de doelpuntenmakers? (+/- 2) (elk doelpunt telt mee, dus scoort een speler bijv. 2x, dan telt zijn rugnummer 2x mee) (4 pnt)
12 – noem de minuut van een doelpunt (+/- 1 minuut) (4 pnt)

Game on!!
En nogmaals: uiterste inlevertijd donderdag om 19.00 uur!

Fijne wedstrijd!

Toto Arie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018